Pievieno vēl preces 50.00 € vērtībā un saņem bezmaksas piegādi!
  • Lūdzu pacietību
    Tavs iepirkumu grozs ir tukšs
Lūdzu pacietību

LAVAZZA Alteco kafijas pupiņas, 1kg

Preces kods: 880313, 880956

Kafija nākusi no Centrālamerikas kalnu masīviem. Lavazza kafijas ekspertu atlasītas tikai labākās kalnu arabikas kafijas pupiņas, kas savienotas ar augstvērtīgām robustas kafijas pupiņām. Visas pupiņas ir nākušas tikai no kafijas audzētājiem, kas piekopj organiskās audzēšanas principus. Lavazza Alteco ir 100% organiski audzētu kafijas pupiņu maisījums, kas apstiprināts ar UTZ sertifikātiem.

Cena ar PVN
37 €
-

Kastē ir 6 pakas (6kg) kafijas!

+
Preci var saņemt KAFO salonā
Mūkusalas iela 27, Rīga
Piegādes izmaksas
Pirkumiem virs 35 Eur piegāde bez maksas
Vairāk par LAVAZZA Alteco

LAVAZZA Alteco

  • Ar šo kafiju Lavazza sevi piesaka arī organisko kafiju ražotāju vidū. Vārda ”Alteco” nozīme ir ”augstums”. Termins aizgūts no Esperanto valodas, kas tika radīta, lai apvienotu cilvēkus. Arī pati kafija vieno cilvēkus, kuri tic kafijai un tās autentiskajai garšai. Lavazza Alteco reprezentē labāko un autentiskāko no kafijas pupiņu šķirnēm. Tās nāk no vistīrākajām kalnu plantācijām, kas kopj un attīsta organisku saimniekošanu un ciena vides ilgtspējības pamatprincipus atbilstoši UTZ standartiem.
  • Lavazza šo maisījumu veidoja no uzmanīgi atlasītām, augstvērtīgākajām arabikas pupiņām, kurām pievienoja kvalitatīvākās un pēc garšas profila piemērotākās robustas pupiņas. Šādi tika radīts augstvērtīgs, organiski audzētu pupiņu maisījums.
  • Dzerot šo kafiju sajutīsiet gan medus un žāvētu augļu notis, gan šokolādes un grauzdētu graudu nianses, kas mijas ar vieglu kakao aromātu. Biezs un velvetīgs espresso!

Klientu atsauksmes

5/5

Apskati citas kafijas pupiņas

Mēs zinām labas kafijas pagatavošanas nianses un gribam tās izstāstīt arī Tev

Klientu atsauksmes

5/5