fbpx
Pievieno vēl preces 50.00 € vērtībā un saņem bezmaksas piegādi!
Lūdzu pacietību

LAVAZZA KAFA kafijas pupiņas, 0,5 kg

Preces kods: 881023

Unikālas un nelielos daudzumos pieejamas  kafijas pupiņas, kuras tiek novāktas ar rokām, lēns grauzdējums zemā temperatūrā un reģionālās īpatnības padara to garšas ziņā par visīpašāko no kafijām.

Baudot espresso sajutīsiet izteiktas ziedu garšas notis, kas mijas ar medus un dateļu notīm pēcgaršā. Kafas cappuccino ir salauzis daudzas sirdis, ieskaitot mūsu!

Cena ar PVN
23 €
-

Kastē ir 6 pakas (6kg) kafijas!

+
Preci var saņemt KAFO salonā
Mūkusalas iela 27, Rīga
Piegādes izmaksas
Pirkumiem virs 30 Eur piegāde bez maksas
Vairāk par LAVAZZA Kafa

LAVAZZA īpašākā kafija - Ethiopia KAFA FOREST COFFEE

Kafa šķirnes arabikas kafijas pupiņas aug tāda paša nosaukuma reģionā Etiopijas lietus mežu centrā, kur aizsākās arabikas kafijas ceļš uz mūsu krūzītēm. Gadsimtu gaitā šajā reģionā spontāni izauga apmēram 5000 kafijas šķirņu. Kafa ir ekskluzīva kafija ar ierobežotu ražošanu. Šī ir īpaša kafija, to varētu salīdzināt ar izturētu vīnu, cienītājiem kuri meklē īpašas garšas un kafijas stāstus. Pupiņas ir novāktas ar rokām, pēc uzmanīgas selekcijas un lēni nogatavinātas pēc naturālās metodes ''saules vannās''. Šī fermentācijas metode un lēnais grauzdējums pilnībā izceļ kafijas labākās īpašibas. Baudot espresso sajutīsiet izteiktas ziedu garšas notis, kas mijas ar medus un dateļu notīm pēcgaršā. Kafas cappuccino  ir salauzis daudzas sirdis, ieskaitot mūsu!

Klientu atsauksmes

5/5

KAFA - Pirmā kafija uz zemes

Etiopijas dienvidi, tostarp Sidamo, Kaffa, Arsi un Harar, ir sākotnējā kafijas mājvieta. Kafija šeit aug kalnu lietus mežos, savvaļā neskaitāmās šķirnēs. Visi Coffea arabica sugas augi visā pasaulē ir šo augu pēcteči no Etiopijas dienvidiem.

Dabiska un pirmatnēja

Teritorija Kaffa provincē tika atzīta par UNESCO biosfēras rezervātu kā daļu no  Man and the Biosphere Programme (Cilvēks un biosfēra programma). Oficiāli nosaukts par “Kafa Biosphere Reserve”(Kafa biosfēras rezervātu). Tas ir viens no pirmajiem diviem biosfēras rezervātiem Etiopijā, un tā mērķis ir aizsargāt dabisko vidi un veicināt ilgtspējīgu attīstību reģionā

Ekskluzīva

Pupiņas ievāc ar rokām no kafijas kokiem un pēc atlases izklāj saules vannās, lai pēc dabīgās fermentācijas tiktu atdalītas no kafijas ķiršapvalka (cascara). Šī fermentācijas metode kafijai izceļ saldās medus notis. Pēc atkārtotas rūpīgas atlases tās tiek sagatavotas ceļam uz Itāliju, kur tās izies vēl pastiprinātākas kvalitātes pārbaudes un rezultātā tiks lēni grauzdētas.

Tieši februāra beigas un marta sākums ir laiks, kad šajā reģionā tiek ievākta jaunā raža. 

Šis ir ļoti nozīmīgs laiks reģiona iedzīvotājiem, jo kafijas audzēšana un ievākšana ir viens no pamata nodarbošanās veidiem. Tas šai kafijai piešķir vērtīgo un bieži nenovērtēto paaudžu un tradīciju pievienoto vērtību.

Mēs zinām labas kafijas pagatavošanas nianses un gribam tās izstāstīt arī Tev

Klientu atsauksmes

5/5