Pievieno vēl preces 50.00 € vērtībā un saņem bezmaksas piegādi!
  • Lūdzu pacietību
    Tavs iepirkumu grozs ir tukšs

Šokolādes mandeļu cappuccino

Ņemot vērā uz augu bāzes veidoto dzērienu arvien pieaugošo popularitāti, ir pieejamas ļoti daudzas (un reizēm pat pārāk daudzas) uz augu bāzes gatavoto dzērienu receptes, ar kurām eksperimentēt.

Šokolādes mandeļu cappuccino

Sastāvdaļas

0% gatavs

Pagatavošana

1. Šokolādes gabaliņus ieliec uzsildītā cappuccino krūzē un pārlej pāri espresso.
2. Maisa, līdz šokolāde ir pilnībā izkususi.
3. Uzputo Alpro “Barista Almond” mandeļu dzērienu līdz 60°C temperatūrai un ielej cappuccino krūzē.

Andris

12 ziņas

Neko nemainot, nekas nemainīsies! Sāc ar sevi - iepazīsti KAFO!

Mēs zinām labas kafijas pagatavošanas nianses un gribam tās izstāstīt arī Tev